Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Waarom Bosch

Verbreed uw horizon

Misschien verandert u van koers, maar wij blijven aan uw zijde.

Verbreed uw horizon

Bent u ooit op een reis geweest die een hele nieuwe wereld voor u liet opengaan? Die u volledig inspireerde en die u liet zien dat een verandering van omgeving uw geest kan openstellen voor nieuwe ideeën?

Waarom zou u geen volledig nieuwe perspectieven en inzichten opdoen? Bijvoorbeeld door van de boekhouding over te stappen naar een ontwikkelingsafdeling of naar personeelszaken. Of met een verandering van een projectfunctie naar een managementcarrière. Of misschien een verblijf in het buitenland bij een van onze 440 dochterbedrijven en regionale bedrijven die Bosch vertegenwoordigen in ongeveer 60 landen overal ter wereld? Uw ontwikkelingskansen zijn onbegrensd. Als u het gevoel het dat u uw ervaring wil verdiepen of verbreden of nieuwe werkgebieden, functies of vestigingen wilt ontdekken, vertel ons dat dan, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Met de mogelijkheid om van job of werkgebied te veranderen, stimuleren we het principe van een leven lang leren actief. Tijdens regelmatige functionerings- en ontwikkelingsgesprekken stellen we samen een plan op met de volgende stappen in uw carrière en plaatsen we prestatiemijlpalen en persoonlijke en professionele doelen. Maar een leven lang leren betekent ook dat u uw persoonlijke interesses verder kunt ontwikkelen. Daarom bieden we verschillende trajecten aan, zoals taaltrainingen, trainingen in persoonlijke vaardigheden en nog veel meer.

Verbreed uw horizon

200 miljoen euro

is wat Bosch ieder jaar investeert in voortgezette training en in de talenten van zijn medewerkers.

Persoonlijke groei

De wereld draait altijd door. Wij maken u klaar voor de uitdagingen van morgen en geven u de vrijheid uw talenten en persoonlijke sterke punten verder te ontwikkelen.

Creëer uw carrière

Omdat u uw eigen individuele carrièredoelen wil stellen, bieden wij u een serie hulpmiddelen die u daarbij kunnen helpen. We bespreken regelmatig uw voortgang met u en maken plannen voor de toekomst, bijvoorbeeld tijdens functioneringsgesprekken, ontwikkelingsgesprekken, talentdetectie en medewerkersbeoordeling.

Maak indruk op ons met uw competentie, persoonlijkheid en toewijding, en u zult een specialistisch carrièrepad kunnen uitzetten of verantwoordelijkheden op u kunnen nemen in een leidinggevende of projectfunctie. Het zijn uw expertise, toewijding en ervaring die zorgen dat onze technologie "Invented for life" is en dat ons enthousiasme afstraalt naar onze klanten.

Creëer uw eigen wegenkaart voor uw carrière. Profiteer van de vele kansen die Bosch u kan bieden.

Plan uw carrière bij ons

Functionerings- en evaluatiegesprekken

Functionerings- en evaluatiegesprekken

Functionerings- en evaluatiegesprekken

U bespreekt uw taken en projecten eenmaal per jaar met uw manager. Daarbij heeft u het over de doelstellingen die bereikt werden in het voorbije jaar en bepaalt u de richting voor het komende jaar. U krijgt feedback over uw prestaties en uw sterke kanten.

Tijdens het functionerings- en evaluatiegesprek praat u over uw doelstellingen voor het volgende jaar en legt u activiteiten vast die u helpen om uw doelstellingen te bereiken, zoals opleidingen of andere ontwikkelingsmaatregelen. Als de doelstellingen in de loop van het jaar wijzigen, kunt u ze uiteraard opnieuw bespreken.

Functionerings- en evaluatiegesprekken
Ontwikkelingsgesprek

Ontwikkelings- gesprek

Ontwikkelingsgesprek

Tijdens een ontwikkelingsgesprek beschrijft u uw persoonlijke carrièredoelen voor de komende jaren en bespreekt u met de andere deelnemers hoe deze kunnen worden bereikt. In het gesprek spiegelt u uw doelstellingen en zelfbeoordeling aan die van uw manager en een medewerker personeelszaken. Door samen na te denken over uw sterke punten en kansen voor carrière-ontwikkeling, groeien er afspraken over perspectieven en geschikte ontwikkelingsmaatregelen om deze te bereiken.

Ontwikkelingsgesprek
Competentiemanagement

Competentie- management

Competentiemanagement

Ons competentiemanagement is een systematisch proces voor het identificeren en ontwikkelen van professionele competenties op kortere en langere termijn. Zo zorgen we ervoor dat de vereiste competenties op de juiste plaats en op het juiste moment beschikbaar zijn. Uw manager bepaalt welke competenties moeten worden ontwikkeld binnen uw bedrijfseenheid.

Competentiemanagement
Talent- en medewerkersbeoordeling

Talent- en medewerkersbeoordeling

Talent- en medewerkersbeoordeling

De talent- en medewerkerbeoordeling wordt jaarlijks gehouden tussen uw manager en een medewerker personeelszaken. Tijdens deze beoordeling worden uw persoonlijke en professionele ontwikkelpotentieel, doelen en activiteiten geëvalueerd. Zo bieden we de medewerkers van Bosch de kans op een goede match tussen hun potentieel en hun functie en geven we onze medewerkers kansen op verdere professionele ontwikkeling.

Talent- en medewerkersbeoordeling

Deel dit op: