Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Waarom Bosch

Vind uw plek

U weet hoe u het best kunt werken. Wij bieden u de condities die daarvoor nodig zijn.

Vind uw plaats

Hebt u al gemerkt hoe uw werkomgeving de kwaliteit van uw werk kan beïnvloeden? En hoe die plaats waar u zich helemaal op uw gemak voelt, leidt tot de beste resultaten?

Wij geloven dat innovatie voldoende ruimte, inspirerende collega's en een diverse omgeving nodig heeft. Dankzij de grootte van ons bedrijf, onze internationaliteit, vele verschillende bedrijfsgebieden en geavanceerde apparatuur vindt u bij ons beslist een werkomgeving die precies bij u past.

Wij bieden u alle ruimte om uit te vinden wat bij u past: ontdek de vibrerende en experimentele sfeer van een start-up of zoek een plek binnen de solide structuur van een belangrijk bedrijf. Geef toe aan uw nieuwsgierigheid door te werken aan nieuwe technologieën voor het Internet of Things of de automobielsector of geef uw talenten de vrije hand door nieuwe, creatieve marketingstrategieën te ontwikkelen. Bij ons ligt een groot aantal werkgebieden te wachten tot u ze ontdekt.

Natuurlijk willen we een langdurige werkrelatie met u opbouwen. Daarom bieden wij u boven al een eerlijk en transparant salaris en zorgen we voor uw financiële bescherming als u met pensioen gaat.

Kom bij ons en profiteer van de vele mogelijkheden die wij, als wereldwijd werkend bedrijf, u kunnen bieden.

Vind uw plek

Gevestigd bedrijf of start-up

Bosch beschikt over 4 bedrijfseenheiden en meer dan 20 functionele gebieden, van start-ups tot bedrijfsstructuren

globaal of lokaal

ongeveer 440 dochterbedrijven en regionale bedrijven in ongeveer 60 landen

diverse teams

Meer dan 150 nationaliteiten, vrouwen en mannen van verschillende leeftijden met diverse vaardigheden werken voor Bosch.

Ga naar het buitenland bij Bosch

Als Bosch-medewerkers verhuizen naar een ander land, dan staan ze er daar niet alleen voor. Wij willen u graag laten zien hoe we u ondersteunen voor, tijdens en na uw aanstelling. Ons ondersteuningssysteem:

Voordat u gaat

Wij bespreken de voorwaarden en organisatorische zaken die relevant zijn voor uw verblijf in het buitenland en geven u de kans om inzicht te krijgen tijdens een kennismakingsreis naar het land waar u gaat wonen. Talencursussen, interculturele training en introductieseminars helpen u goed van start te gaan. En natuurlijk helpen we u en uw gezin verhuizen.

Tijdens uw verblijf

Een ervaren leidinggevende zal u als mentor begeleiden tijdens uw verblijf. We helpen u ook met verschillende maatregelen, zoals speciale workshops, zo snel mogelijk te integreren. We leven op al onze locaties overal ter wereld echt volgens onze bedrijfscultuur. Dat betekent dat u zich overal direct thuis zult voelen.

Bij uw terugkomst

We ondersteunen u en uw gezin ook wanneer u terugkeert naar uw thuisland. We helpen u de verhuizing te plannen en te organiseren en snel te acclimatiseren, bijvoorbeeld met reïntegratieseminars. Uw mentor zal u ook tijdens deze fase graag helpen.

Drie personen voor een groot scherm bij Bosch Renningen

Vakgebieden

Zet uw ideeën om in gunstige technologieën. Of u werkt op het gebied van mobiliteitsoplossingen, consumentengoederen, industriële technologie of energie- en gebouwentechnologie, bij ons krijgt u de kans om de kwaliteit van leven wereldwijd te verbeteren.

Deel dit op: