Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in België

Bosch als werkgever

Een job bij Bosch is niet zomaar een job. Kijk wat werken bij ons zo speciaal maakt.

Wat wij onze medewerkers bieden

Al meer dan 130 jaar bieden wij onze medewerkers over de hele wereld de kans om de toekomst mee vorm te geven. Wij zijn een wereldwijd toonaangevende aanbieder van technologie en diensten. Ons werk wordt gedreven door nuttige innovaties die de levenskwaliteit van mensen verbeteren en die tegelijkertijd besparen op grondstoffen. Wij stimuleren onze medewerkers zichzelf te zijn en diversiteit als toegevoegde waarde te zien. Ons bedrijf stelt medewerkers in staat een gezond evenwicht te vinden tussen professionele en persoonlijke doelen, omdat wij dit als een belangrijk middel zien om de creativiteit en de tevredenheid over het werk te bevorderen. Deze balans vormt dus de basis van de uitstekende prestaties van onze medewerkers. Een leven lang leren en een regelmatige verandering van perspectief zijn sterk verankerd in onze bedrijfscultuur. Last but not least: onze activiteiten zijn net zo divers evenals onze locaties over de wereld.

Hier staan we voor

Waarom werken bij Bosch? Dit is waarom! Ontdek de acht redenen om voor ons te werken.

Druk uw stempel

Druk uw stempel

Geef uw baan een diepere betekenis: Ontwikkel technologie voor het leven.

Druk uw stempel

Bij Bosch werken wij met passie aan ‘Technologie voor het leven’. Ontwikkel samen met ons innovatieve, nuttige en toekomstgerichte oplossingen en verbeter zo samen met ons de levenskwaliteit van mensen en druk uw stempel op de wereld.

Druk uw stempel
Sta voor onze waarden

Sta voor onze waarden

Bouw op ons: Met een sterke cultuur die verbindt.

Sta voor onze waarden

Onze cultuur is gebouwd op de waarden van onze grondlegger Robert Bosch. We leven na wat we zeggen, en zijn er trots op een onderdeel van Bosch te zijn. Laat u ook aansteken door onze teamspirit.

Sta voor onze waarden
Verbreed uw horizon

Verbreed uw horizon

Uw richting kan veranderen: Wij staan naast u.

Verbreed uw horizon

Het wisselen van functie of branche, werken aan een nieuw project of een periode in het buitenland maken dat perspectieven veranderen en nieuwe ideeën ontstaan. Vertel ons uw ambities en laten we deze samen realiseren.

Verbreed uw horizon
Blijf in balans

Blijf in balans

Kies voor beiden: Beroep en privéleven.

Blijf in balans

Topprestaties moeten worden beloond. Of het nu gaat om meer tijd voor familie, een hobby of uw ontwikkeling: wij ondersteunen u actief in het bereiken van uw persoonlijke en zakelijke doelen. Pas samen met ons uw werk aan op uw behoefte.

Blijf in balans
Geef de toekomst vorm

Geef de toekomst vorm

Lever uw bijdrage: Voor toekomstgerichte technologie.

Geef de toekomst vorm

Met het oog op wereldwijde megatrends en nieuwe technische mogelijkheden, ontwikkelen we oplossingen voor een onderling verbonden wereld. Werk samen met ons aan inspirerende oplossingen voor de generaties van morgen en leg de lat voor de toekomst.

Geef de toekomst vorm
Vind uw plek

Vind uw plek

Werken zoals het u het beste past: Dankzij de verschillende mogelijkheden.

Vind uw plek

Ontdek de wereldwijde mogelijkheden in de verschillende branches, ondernemingsstructuren en manieren van werken. Of u nu een voorkeur hebt voor een start-up, een concern of voor beide: bij ons vind u uw plek.

Vind uw plek
Wees uzelf

Wees uzelf

Blijf wie u bent: Uw persoonlijkheid verrijkt ons.

Wees uzelf

Iedereen is anders. Uw unieke karakter draagt bij aan onze veelzijdigheid: met uw ideeën, nieuwsgierigheid en ervaringen bouwt u mee aan een werkomgeving die ons creatief, innovatief en sterk maakt.

Wees uzelf
Denk aan morgen

Denk aan morgen

Duurzaam handelen: Verantwoordelijkheid vraagt om een investering op de lange termijn.

Denk aan morgen

Als GmbH opereren wij onafhankelijk van de aandelenmarkt. De gemeenschap, het milieu en toekomstige generaties profiteren van onze winst. Economisch succesvol zijn en gemeenschappelijk verantwoording dragen? Bij ons hoeft u niet te kiezen.

Denk aan morgen

Het loont om bij Bosch te werken

Leg de perfecte basis voor de toekomst: met onze extra-legale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, pensioensparen en andere voordelen.

Het loont om bij Bosch te werken
Met ons pensioenplan leggen wij de perfecte basis voor uw toekomst.

Het verloningssysteem bij Bosch is eerlijk en zeer marktconform. Wij willen een langdurige, succesvolle werkrelatie met u opbouwen. Bovenop het salaris hebben we veel extra-legale voordelen zoals pensioensparen. En hoe meer u in uw werk investeert, des te meer u eruit kan halen, dank zij ons systeem van bonussen en periodieke loonsverhogingen.

Het Bosch-verloningspakket bevat een degelijk systeem voor extra-legaal pensioen. Zo helpen we u aan een extra inkomen bij het einde van uw loopbaan. Naast een eigen bijdrage van uw kant, draagt Bosch aanzienlijk bij tot dit extra-legaal pensioen.

Er zijn nog meer manieren waarop we uw werk waarderen en u aansporen uw ideeën naar voren te brengen. We hebben bijvoorbeeld een systeem voor verbeteringsvoorstellen: suggesties die resultaat opleveren, zoals geoptimaliseerde processen of verbeterde productkwaliteit, kunnen beloond worden met een bonus.

Uw voordelen

Wij bieden u een aantal aantrekkelijke voordelen. Bekijk de voorbeelden van ons aanbod. Bespreek het totaalpakket met uw contactpersoon bij de personeelsdienst van Bosch.

Icon clock

Flexibel werken

Profiteer van onze flexibele werkregelingen. Afhankelijk van de vestiging heeft Bosch ook regelingen voor home office.

Icon bicycle

Gezondheid en sport

Afhankelijk van uw vestiging, wordt er deelname aan sportactiviteiten georganiseerd, is er ter plekke accommodatie voor sport of bieden we gezondheidszorg zoals een jaarlijkse gratis griepprik.

Icon promotion frame

Kortingen voor medewerkers

Medewerkers van Bosch profiteren van verschillende personeelskortingen op het brede gamma van Bosch-producten, die kunnen oplopen tot 30 %.

Deel dit op: