Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in België

Jouw groei en ontwikkeling

Laten we samen groeien. Groeien in ontelbare rollen, functies en mogelijkheden. Work #LikeABosch

Een medewerker poseert voor een displayplank, vol petten met Bosch-gerelateerde prints zoals: Work #LikeABosch.

Bij Bosch ontwikkel je jezelf.

Wij hebben meer dan 130 jaar doorgebracht om vorm te geven aan nieuwe markten en technologie. Net als wij hebben geleerd te veranderen, groeien en creëren, kun jij dat ook — omdat ontwikkeling geen grenzen kent.

Meer dan alleen een baan

Wij zijn erin geïnteresseerd de ‘hele’ jou te ontwikkelen, niet alleen de jou van ‘9-5’, want in het leven draait het om evenwicht. Er is voldoende ondersteuning beschikbaar voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling tijdens de werkuren en een uitgebreid scala aan gratis en door het bedrijf gefinancierde trainingen zijn voor iedereen beschikbaar. In ons Bosch trainingscentrum bestaat een ‘A,B,C’ van toonaangevende trainingsopties in de branche voor alle werknemers, van “Artificiële intelligentie" en “Brainstorming” tot “Samenwerking”. Leren op ieder moment en overal wordt ondersteund met onze gratis licenties voor online cursussen van wereldberoemde instellingen. En de kers op de taart: indien noodzakelijk, bieden wij ook financiële ondersteuning voor het formele onderwijs voor jou en soms ook voor je gezin.

Het Robert Bosch College

Onze bedrijfsuniversiteit is de plaats waar je kunt leren over de toekomstige technologieën, de innovatieve praktijken en de leidinggevende vaardigheden die je helpen jezelf te ontwikkelen en je plaats te vinden bij Bosch. Je wordt door deskundigen uit de hele Bosch-wereld en de ruimere industrie onderwezen in een praktische, professionele en academische omgeving. Dit zou kunnen zijn in de vorm van managementprogramma's tot mastergraden, nationale en internationale seminaries, conferenties en avondpresentaties plus forums voor internationale kennisoverdracht — maar iedere vorm concentreert zich op jou en je eigen ontdekkingsreis.

Ga mee naar het buitenland met ons

Onze business is internationaal, dus wij hebben een zelfverzekerd, internationaal, ruimdenkend team nodig. Wij sturen al meer dan 100 jaar lang met succes werknemers de wereld in met volledige serviceondersteuning - voor jou en je gezin. Wij zorgen ervoor dat jij en je gezin goed voorbereid zijn met kennismakingstrips, taalcursussen en interculturele training. Wanneer je in een nieuw land aankomt, staan we je terzijde; door persoonlijke ondersteuning, onboarding en lokale begeleiding aan te bieden. Je wordt zelfs geholpen met het tijdig plannen van je repatriëring, en de re-integratie-ondersteuning wanneer je weer naar huis gaat.

Een toekomst gebouwd op ons verleden: onze geschiedenis

Een bedrijf met een verleden, een baan met een toekomst.

Wij kunnen alleen vormgeven aan morgen door te bouwen op onze gedeelde geschiedenis. In 1886 stichtte Robert Bosch de "Workshop for Precision Mechanics and Electrical Engineering" in Stuttgart. Dat was het begin van onze internationale organisatie. Wij werden van het begin af aan gekenmerkt door innovatie en sociale betrokkenheid. Wij gaan continu verder met het uitvinden en remodelleren van onze business, maar deze hoekstenen blijven bestaan.

Bij Bosch vind je jouw eigen plaats

Eén internationaal bedrijf, vele manieren van werken en gebieden om te ontdekken. Of het je nu gaat om internationale bedrijfscultuur of ondernemingsgeest, zitzakken of directiekamers, formeel of flexi. Of je nu een hogere positie inneemt of op hetzelfde niveau blijft — wij staan aan jouw zijde.

Een deelnemer van de hackathon “Bosch Connected Experience” in Berlijn zit met zijn rug naar de camera terwijl hij aan zijn laptop werkt. Hij draagt een grijze #LikeABosch-pet.

Jouw ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

Onze business is gebaseerd op ‘ontdekking’, dus is het logisch dat wij willen dat iedere werknemer nieuwe paden voor zichzelf opent en ontdekt. Het geeft jou energie en verbetert ons. Door het gebruik van gestandaardiseerde processen en instrumenten zijn wij in staat betere trainingen en interessanter werk te creëren en voor levenslang leren te zorgen. Uiteindelijk wordt ons team hierdoor innovatiever.

  • Wij beschikken over transparante competentiemanagement- informatie, zodat we beiden kunnen zien waar jouw sterke punten en mogelijkheden liggen.
  • Regelmatige gesprekken met jouw leidinggevenden en team helpen bij het plannen van je persoonlijke en professionele toekomst.
  • In de ‘MyDevelopment’-omgeving kun je mogelijkheden vinden voor persoonlijke ontwikkeling, van networking en coaching tot rechtstreekse training.
  • In onze ‘talent pools’ bereiden wij experten en leidinggevenden voor op hun toekomstige taken. De meeste van onze leidinggevenden ontwikkelen zich binnen Bosch. Dit geeft je de kans om door te groeien — over business-gebieden, functies of locaties heen.

Grow with Bosch – Jouw ontwikkeling
Twee Bosch-vennoten, een vrouw en een man, zitten op een bank en hebben een aangenaam gesprek. De vrouw heeft een laptop vast. Ze dragen alle twee t-shirts met een “#LikeABosch”-print.

Diverse carrières

Diverse carrières

Nieuwe richtingen, ontelbare rollen, een bijna oneindig aantal teams en fascinerende projecten. Verscheidenheid is essentieel voor het Bosch-leven. Met ons kun je jezelf ontwikkelen als een deskundige, leider, in wendbare teams of projecten, met omschakeling tussen functionele gebieden, locaties of landen. Er staan veel opties voor je open en vele manieren waarop je jouw carrière kunt definiëren. Welke richting je ook kiest, we helpen je daar te komen.

Grow with Bosch – Diverse carrières
Er staat een groep personen rondom een tafel, lachend terwijl ze samen aan verschillende taken werken tijdens de hackathon “Bosch Connected Experience” in Berlijn. De tafel ligt vol met allerlei aantekeningen, gekleurde post-its, potloden en een laptop. Op de achtergrond staan andere deelnemers rond prikborden met verschillende projectposters.

Personen en projecten

Personen en projecten

Wanneer we zeggen dat we vormgeven aan morgen, menen we dat. Dat zou kunnen staan voor internationale megatrends of hoogwaardige technologieën voor een door netwerk verbonden wereld. Het kan zijn dat we samen werken in een aanpasbare opstartomgeving of in reeds lang gevestigde bedrijfsstructuren. Waaraan we ook werken en hoe we ook werken, we zorgen voor nieuwe standaarden en veranderen levens.

Grow with Bosch – Personen en projecten

Grow with Bosch — In een oogopslag

Icon welcome

Gerenommeerde werknemer met ervaring en geschiedenis

Icon development

Talrijke trainingsmogelijkheden

Icon gears-interlocked-arrow

Ontwikkel competenties voor de toekomst

Icon team-signpost

Meerdere carrières binnen één bedrijf

Icon World-Paperplane

Internationale toewijzingen en samenwerking

Icon chart line

Professionele talentontwikkeling

Shawn zit achter een bureau in een kantoor.

Work #LikeABosch — Solliciteer nu

Deel dit op: