Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in België

Jouw groei en ontwikkeling

Laten we samen groeien. Groeien in ontelbare rollen, functies en mogelijkheden. Work #LikeABosch

Een medewerker poseert voor een displayplank, vol petten met Bosch-gerelateerde prints zoals: Work #LikeABosch.

Bij Bosch ontwikkel je jezelf.

Wij hebben meer dan 130 jaar doorgebracht om vorm te geven aan nieuwe markten en technologie. Net als wij hebben geleerd te veranderen, groeien en creëren, kun jij dat ook — omdat ontwikkeling geen grenzen kent.

Wij zijn erin geïnteresseerd de ‘hele’ jou te ontwikkelen, niet alleen de jou van ‘9-5’, want in het leven draait het om evenwicht. Er is voldoende ondersteuning beschikbaar voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling tijdens de werkuren en een uitgebreid scala aan gratis en door het bedrijf gefinancierde trainingen zijn voor iedereen beschikbaar. In ons Bosch trainingscentrum bestaat een ‘A,B,C’ van toonaangevende trainingsopties in de branche voor alle werknemers, van “Artificiële intelligentie" en “Brainstorming” tot “Samenwerking”. Leren op ieder moment en overal wordt ondersteund met onze gratis licenties voor online cursussen van wereldberoemde instellingen. En de kers op de taart: indien noodzakelijk, bieden wij ook financiële ondersteuning voor het formele onderwijs voor jou en soms ook voor je gezin.

Onze bedrijfsuniversiteit is de plaats waar je kunt leren over de toekomstige technologieën, de innovatieve praktijken en de leidinggevende vaardigheden die je helpen jezelf te ontwikkelen en je plaats te vinden bij Bosch. Je wordt door deskundigen uit de hele Bosch-wereld en de ruimere industrie onderwezen in een praktische, professionele en academische omgeving. Dit zou kunnen zijn in de vorm van managementprogramma's tot mastergraden, nationale en internationale seminaries, conferenties en avondpresentaties plus forums voor internationale kennisoverdracht — maar iedere vorm concentreert zich op jou en je eigen ontdekkingsreis.

Onze business is internationaal, dus wij hebben een zelfverzekerd, internationaal, ruimdenkend team nodig. Wij sturen al meer dan 100 jaar lang met succes werknemers de wereld in met volledige serviceondersteuning - voor jou en je gezin. Wij zorgen ervoor dat jij en je gezin goed voorbereid zijn met kennismakingstrips, taalcursussen en interculturele training. Wanneer je in een nieuw land aankomt, staan we je terzijde; door persoonlijke ondersteuning, onboarding en lokale begeleiding aan te bieden. Je wordt zelfs geholpen met het tijdig plannen van je repatriëring, en de re-integratie-ondersteuning wanneer je weer naar huis gaat.

Een bedrijf met een verleden, een baan met een toekomst.

Wij kunnen alleen vormgeven aan morgen door te bouwen op onze gedeelde geschiedenis. In 1886 stichtte Robert Bosch de "Workshop for Precision Mechanics and Electrical Engineering" in Stuttgart. Dat was het begin van onze internationale organisatie. Wij werden van het begin af aan gekenmerkt door innovatie en sociale betrokkenheid. Wij gaan continu verder met het uitvinden en remodelleren van onze business, maar deze hoekstenen blijven bestaan.

Bij Bosch vind je jouw eigen plaats

Eén internationaal bedrijf, vele manieren van werken en gebieden om te ontdekken. Of het je nu gaat om internationale bedrijfscultuur of ondernemingsgeest, zitzakken of directiekamers, formeel of flexi. Of je nu een hogere positie inneemt of op hetzelfde niveau blijft — wij staan aan jouw zijde.

Grow with Bosch — In een oogopslag

Gerenommeerde werknemer met ervaring en geschiedenis

Talrijke trainingsmogelijkheden

Ontwikkel competenties voor de toekomst

Meerdere carrières binnen één bedrijf

Internationale toewijzingen en samenwerking

Professionele talentontwikkeling

Een diverse groep mensen houdt sjaals in de lucht met de tekst “Join the Team”. Eén persoon wenkt de mensen om zich bij de groep te voegen.

Work #LikeABosch — Solliciteer nu

Deel dit op: