Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in België

Start je carrière

Welke kant je ook op wilt — bij Bosch vind je vele mogelijkheden voor de perfecte start van je professionele carrière.

Twee medewerkers zitten op een bureau en proosten met kopjes waarop tegen elkaar stotende vuistjes zijn geprint.

Start jouw carrière

Sta je op het punt je school of studie af te ronden? Dan kan je bij ons de juiste instapgelegenheid vinden. Bosch is diverser en internationaler dan vrijwel elk ander bedrijf. In onze dochterondernemingen en regionale bedrijven wereldwijd wachten motiverende uitdagingen en bijzondere perspectieven op jou.

Jouw kansen als student

Grijp je kans om Bosch tijdens jouw studie te ontdekken en merk zelf wat goed voor jou is. Wij geven je een goede start naar de toekomst.

Stages

Stages

Word direct betrokken bij het team en verzamel praktische, studie-gerelateerde ervaring. Wij bieden je tijdens jouw stage persoonlijke begeleiding en werkzaamheden om je voor te bereiden op de start van jouw carrière.

Bachelor- of masterthesis

Bachelor- of masterthesis

Bij Bosch werk je aan inspirerende oplossingen voor de generatie van morgen. Samen met ons leg je de basis voor de start van jouw carrière. Werken aan je bachelor- of masterthesis, waarbij je gedurende het hele proces een persoonlijke en professionele mentor hebt, behoort tot de mogelijkheden. Je werkt aan jouw onderwerp op de grens tussen theorie en praktijk en vergroot op die manier al vroeg in je carrière jouw netwerk.

Bij Bosch gaan werken als afgestudeerde

Heb je vragen over je start als afgestudeerde? Hieronder vind je meer informatie.

Junior management programma

Junior management programma

90% van al onze managers komt uit onze eigen gelederen. Een van de redenen hiervoor is het junior management programma voor jonge managers met hoog potentieel. Samen met jouw mentor bereiden wij je voor op het oppakken van leidinggevende taken binnen ons bedrijf. De factoren die leiden tot succes zijn vandaag nog precies hetzelfde als vroeger: praktische oriëntatie, maatwerk en een focus die de nationale grenzen overstijgt.

PhD-kandidaten

PhD-kandidaten

Onze aanbiedingen voor PhD-kandidaten bieden vaak de kans om nieuw gebied te ontginnen met patenten. Wij bieden jou financiële ondersteuning als onderdeel van een werkcontract voor bepaalde tijd en bieden je intensieve persoonlijke ondersteuning in jouw afdeling, van de selectie van jouw onderwerp tot de publicatie van jouw doctoraat. Het PhD-kandidatennetwerk van Bosch biedt ook een forum voor contact met andere PhD-kandidaten.

Heb je vragen over jouw mogelijkheden bij de locatie Tienen?

Diane Wera
Robert Bosch Produktie NV

Telefoon

Heb je vragen over jouw mogelijkheden bij de overige locaties?

Afdeling Brussel
Robert Bosch NV & overige sectoren

Telefoon

Wie zoeken we

Jouw persoonlijkheid is ons pluspunt. Wij zijn op zoek naar personen die nieuwsgierig en creatief zijn, die de status quo ter discussie stellen en graag nieuwe uitdagingen aangaan. Personen die houden van een ander soort werkomgeving en het delen van de waarden waarmee wij vol trots leven bij Bosch. We groeien samen, we houden van ons werk en we inspireren elkaar. Kom erbij en merk het verschil. Work #LikeABosch

Het economische en sociale belang van diversiteit is belangrijker dan ooit tevoren. Vooral in toekomstgerichte branches, hebben we meer vrouwen nodig om in te investeren en de digitale transformatie vorm te geven.

Filiz Albrecht, lid van de Raad van Bestuur en directeur Arbeidsverhoudingen van Robert Bosch GmbH
Een diverse groep mensen houdt sjaals in de lucht met de tekst “Join the Team”. Eén persoon wenkt de mensen om zich bij de groep te voegen.

Work #LikeABosch — Solliciteer nu

Deel dit op: