Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Kom bij ons als student of afgestudeerde
Studenten en afgestudeerden

Let's be remarkable.

Waar u ook naartoe wilt, bij Bosch kunt u vanaf het begin werken aan uw succesvolle professionele en persoonlijke bijdrage en contacten leggen binnen het bedrijf.

Begin uw carrière

Staat u op het punt uw school of studie af te ronden? Dan kunt u het juiste instappunt bij ons vinden. Bosch is diverser en internationaler dan vrijwel elk ander bedrijf. In onze dochterondernemingen en regionale bedrijven wereldwijd wachten motiverende uitdagingen en bijzondere perspectieven op u.

Uw kansen als student

Grijp uw kans om Bosch te ontdekken tijdens uw studie en ontdek zelf wat goed voor u is. Wij geven u een goede start naar de toekomst.

Stages

Stages

Word direct betrokken bij het team en verzamel praktische, studiegerelateerde ervaring. Wij bieden tijdens uw stage persoonlijke begeleiding en werkzaamheden om u voor te bereiden op de start van uw carrière.

Bachelor- of masterthesis

Bachelor- of masterthesis

Bij Bosch werkt u aan inspirerende oplossingen voor de generatie van morgen. Samen met ons legt u de basis voor de start van uw carrière. Werken aan uw bachelor- of masterthesis, waarbij u gedurende het hele proces een persoonlijke en professionele mentor hebt, behoort tot de mogelijkheden. U werkt aan uw onderwerp op het kruispunt van theorie en praktijk en vergroot zo al vroeg in uw carrière uw netwerk.

Bij Bosch gaan werken als afgestudeerde

Grijp uw kans om Bosch te ontdekken tijdens uw studie en ontdek zelf wat goed voor u is. Wij geven u een goede start naar de toekomst.

Junior management programma

Junior management programma

90% van alle managers bij Bosch komt uit onze eigen gelederen. Een van de redenen hiervoor is het junior management programma voor jonge managers met hoog potentieel. Samen met uw mentor bereiden wij u voor op het oppakken van managertaken binnen ons bedrijf. De factoren die leiden tot succes zijn vandaag nog precies hetzelfde als vroeger: praktische oriëntatie, op maat gemaakte content en een focus die de nationale grenzen overstijgt.

PhD-kandidaten

PhD-kandidaten

Onze aanbiedingen voor PhD-kandidaten bieden vaak de kans om nieuw gebied te ontginnen met patenten. Wij bieden u financiële ondersteuning als onderdeel van een werkcontract voor bepaalde tijd en bieden u intensieve persoonlijke ondersteuning in uw afdeling, van de selectie van uw onderwerp tot de publicatie van uw doctoraat. Het PhD-kandidatennetwerk van Bosch biedt ook een forum voor contact met andere PhD-kandidaten.

Neem contact op met Bosch

Hebt u vragen over uw mogelijkheden bij de locatie Tienen?

Diane Wera
Robert Bosch Produktie NV
Telefoon
E-mail
Neem contact op met Bosch

Hebt u vragen over uw mogelijkheden bij de locatie Brussel of overige locaties?

Afdeling Brussel
Robert Bosch NV & overige sectoren
Telefoon
E-mail

Leer uw toekomstige collega's en projecten kennen

Sluit aan bij ons netwerk, houd contact en ontdek aan welke projecten we momenteel werken.

Deel dit op: