Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in België

Samenwerking en leiderschap

Laten we elkaar inspireren. Een beter heden en morgen inspireren door trouw te blijven aan je waarden en een toekomst te creëren. Work #LikeABosch

Een divers team van medewerkers poseert samen. Ze hebben plezier in een vergaderruimte vol post-it's.

Bij Bosch hechten we aan waarden

Iedereen is verschillend — en daar houden we van. Raak geïnspireerd door een plaats waar je jezelf kunt zijn en verrijkt kunt worden door de perspectieven van onze gemeenschap over de hele wereld. Samenwerking, openheid, respect en vertrouwen — dat is Bosch.

Onze waarden

Wij hechten waarde aan onze waarden. Onze cultuur is gebaseerd op de waarden van onze bedrijfsoprichter Robert Bosch: wederzijds respect, eerlijkheid, openheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en aandacht voor oplossingen. Wij doen wat we zeggen — en zijn trots deel uit te maken van Bosch. Dit is meer dan managementretorica, we inspireren elkaar daadwerkelijk. In enquêtes hebben meer dan 80% van onze werknemers dezelfde mening.

Onze diversiteit

Ons doel is het leven te verbeteren; vandaag en morgen een betere wereld te creëren. Die strategie heeft vele facetten, net als onze werknemers. Individualiteit zorgt voor nieuwe ideeën en uiteindelijk nieuwe technologie. Met zo'n uitgebreid netwerk van Bosch-collega's kun je jouw kennis en ervaring over de hele wereld delen, ideeën uitwisselen en leren van elkaar — in werknemersnetwerken, internationale projecten of in je vrije tijd.

Diversiteit is de sleutel naar ons succes — en stevig verankerd in onze bedrijfscultuur.

Ons leiderschap

Wij beleven leiderschap op een nieuwe manier. Bij Bosch geloven we dat we allemaal een leidersrol hebben. Met andere woorden: WIJ allemaal LEIDEN Bosch. We zien “Leiderschap” vanuit drie hoofdperspectieven: alle werknemers leiden zichzelf, velen leiden een team, een project of een thema, en we leiden allemaal samen, doordat iedereen afzonderlijk de business leidt. We hebben in tien principes beschreven hoe we leiden en hoe we samen werken, de “Wij LEAD Bosch”-principes. Onze visie: alle werknemers leveren een bijdrage met hun deskundigheid en passie en maken het verschil ten gunste van Bosch, in lijn met onze missie “Invented for Life”. Door plezier te hebben in het werk, deskundigheid in de organisatie te introduceren en tegelijkertijd persoonlijk te groeien en zich als team te ontwikkelen; en door altijd topprestaties te bereiken — met jou in de bestuurdersstoel.

Bij Bosch verander je levens

Wij houden van onze business — en onze omgeving. Gekoppeld aan een liefdadigheidsstichting, vinden wij duurzame technologie uit en ondersteunen we tegelijkertijd sociale en milieuprojecten. Laat een blijvend teken achter in de wereld, met innovatieve, nuttige en slimme oplossingen.

Bosch wordt koolstofneutraal

Duurzaamheid bij Bosch

Duurzaamheid bij Bosch

Wij streven ernaar ‘duurzame technologie’ te ontwikkelen. Onze betrokkenheid bij duurzaamheid, op de ‘lange termijn’, zit diep in ons DNA. Meer dan 400 van onze locaties zijn al CO₂-neutraal, maar toch willen we meer doen om de gevolgen voor het klimaat te verminderen. Wij willen vormgeven aan klimaatverandering en de koolstofvoetafdruk van onze producten, aangekochte goederen en logistieke keten onderzoeken. En wij ondersteunen al onze werknemers op hun persoonlijke weg naar een duurzame levensstijl.

Bosch wordt koolstofneutraal
De Robert Bosch Stiftung

De Bosch Foundation — onze basis

De Bosch Foundation — onze basis

Om ons op onze missie te concentreren, moeten wij ons absoluut niet onder druk van buitenaf laten zetten en onszelf concentreren op het creëren van technologieën die een bijdrage leveren aan het leven van personen en dit verbeteren. Als naamloze vennootschap zijn we onafhankelijk van aandelenmarkten en 92% van onze bedrijfsaandelen zijn in het bezit van de non-profit Robert Bosch Foundation. Hierdoor stroomt onze bedrijfswinst in sociale projecten en organisaties op de gebieden van onderzoek, gezondheid, onderwijs en samenleving. Ons succes maakt een merkbaar verschil voor de wereld om ons heen en het inspireert ons nog meer om te creëren, vernieuwen en de wereld te verbeteren.

De Robert Bosch Stiftung
Bosch in Renningen

Uitgevonden voor het leven

Uitgevonden voor het leven

Al meer dan 100 jaar lang zijn wij een trefpunt voor vonken, katalysatoren, denkers, pioniers en probleemoplossers die altijd op zoek zijn naar nieuwe en spannende uitdagingen die mensenlevens verrijken. Tot de hoogtepunten behoren:

  • 's werelds enige volledig geautomatiseerde parkeertechnologie zonder bestuurder.
  • COVID-19 sneltest voor betrouwbare resultaten en meer veiligheid en zekerheid in slechts 39 minuten.
  • Uiterlijk in 2025 moeten alle elektronische Bosch-producten KI ingebouwd hebben

Met een moderne, royale en inspirerende werkomgeving, stimuleren wij doelbewust samenwerking, teamwork en origineel, vernieuwend denken. Kom binnen en vind ruimte om samen te leren en te netwerken, vrijheid van denken en een geweldig team waarin iedereen samenwerkt om levens te veranderen.

Bosch in Renningen

Inspire with Bosch — In een oogopslag

Icon jewel

Waarden op de lange termijn

Icon user-arrows-heart

Diversiteit in de praktijk

Icon watering-can

Ondersteunende leiders

Icon global-entrepreneur

Financiële onafhankelijkheid en sociale verantwoordelijkheid

Icon leaf-simple

Sterke duurzaamheidsstrategie

Icon box-lightbulb

Innovatiepionier

Shawn zit achter een bureau in een kantoor.

Work #LikeABosch — Solliciteer nu

Deel dit op: