Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in België

Onze cultuur en voordelen

Laat ons meer genieten. Work #LikeABosch

Een groep medewerkers tilt een andere medewerker op die in het zonnetje wordt gezet en daarvan geniet.

Bij Bosch past je baan bij je levensstijl.

Iedereen heeft zijn eigen focus in het leven. Of het nu gaat om professionele uitdagingen, opleiding en ontwikkeling, of meer tijd voor familie, vrienden en hobby's. Wat je doelstellingen ook zijn — wij zijn flexibel. Laat ons een evenwicht vinden.

Archimedes kreeg een van zijn beste ideeën tijdens het baden. Wij weten dat goede ideeën overal kunnen ontstaan en, met ons flexibele werkbeleid, kun je werken op een manier die bij jou, jouw project en jouw team past. Zelfs de personen met leidinggevende verantwoordelijkheid kunnen hun werk bij hun leven laten passen — niet andersom.

Werk heeft niet alleen met jezelf te maken; het gaat om degenen met wie je leeft, van wie je houdt en voor wie je zorgt. Je kunt alleen voor je werk zorgen, als wij je helpen voor degenen om je heen te zorgen.

  • Ouders kunnen op flexibele uren werken, op veel locaties.
  • Als je in het buitenland werkt, ondersteunen we je partner bij het vinden van een baan, kennismakingstrips, taalcursussen en verdere opleidingsbeurzen.
  • Als je zorg draagt voor familieleden, bieden wij zowel oplossingen op korte als op lange termijn, zoals bijvoorbeeld part-time werken.

Jouw welzijn is belangrijk voor ons; jij bent belangrijk. Alleen wanneer je gelukkig en gezond bent en een evenwichtig leven hebt, kunnen we onze doelen samen bereiken. De meeste van onze initiatieven, ontwikkeld in samenwerking met hoogstaande specialisten, zijn volledig kosteloos, aangezien wij net zoveel voordeel ervan hebben als jij. Er is een reeks voorzorgsmaatregelen, ons ‘befit’-programma waarmee fysieke en mentale gezondheid gedekt wordt; van werkplaatsontwerp tot aan terug-naar-werk integratiemanagement. Wij helpen iedereen graag met mentale gezondheid, gezonde voeding en het creëren van een waardevolle, evenwichtige en flexibele werkomgeving.

Werk haalt veel uit ons, dus als je een gezond evenwicht wilt bereiken, moet je er veel in terug stoppen. Wij hebben een aantal ondersteunende en leuke opleidingen, clubs en evenementen om wat inspiratie, afleiding en plezier toe te voegen aan jouw Bosch-leven.

Bij Bosch vieren we jou

Het zijn onze mensen die ons bijzonder maken. Om deze reden belonen wij jouw bijdrage met competitieve salarispakketten, aantrekkelijke voordelen, winstaandelen en oprechte ‘thank you's’. Ons succes is jouw succes. Laten we samen vieren.

Twee medewerkers staan voor een voetbaltafel samen met een Bosch Rexroth APAS assistentierobot.

Beloningen en erkenning

Wij genieten van ons werk, maar we genieten ook van de beloningen. Iedere werknemer is belangrijk, dus betalen wij een aantrekkelijk basissalaris en vergelijken we onszelf regelmatig met de bredere markt. Wij houden voor iedere werknemer rekening met diens individuele prestaties, diens specifieke rol en diens deskundigheid. Onze gezamenlijke bijdrage aan het succes van het bedrijf wordt doorgaans beloond met bonussen op basis van de bedrijfsprestatie; omdat toppresteerders recht hebben op topsalarissen. Daarnaast ontvang je een all-in pakket met extra voordelen die alleen een nationale multi-player kan bieden.

Vier medewerkers werken vanuit thuis en we zien ze op een videosplitscreen in hun appartementen.

De Bosch-cultuur

Werken bij Bosch betekent het samen doen: met een duidelijke missie, een duidelijke focus en duidelijke waarden volgens welke te leven: We are Bosch.?Wij werken hard voor onze klanten en voor de samenleving, maar we werken ook hard om een bloeiende en warme cultuur te creëren. Dat vraagt om gedurfd leiderschap vol zelfvertrouwen, de meest recente technologie en heel veel ruimte voor networking en leren. Wat jouw doelen ook zijn, wij geven ondersteuning en zijn flexibel.

Enjoy with Bosch — In een oogopslag

Aantrekkelijke verdiensten

Groot aantal voordelen en extra's

Holistische gezondheidszorg met “befit”

Ondersteun je persoonijke werk-levenbalans

Sterke, internationale werknemerscultuur

Werknemersnetwerken

Onderscheidingen

  1. Glassdoor Award 2019
  2. Universum Engineering
  3. Universum Engineering
  4. Automotive TopCareer
Shawn zit achter een bureau in een kantoor.

Work #LikeABosch — Solliciteer nu

Deel dit op: