Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

De locatie in één oogopslag

Icon_Sheet_Landingpage

Divisies

  • Electrical Drives

Icon_Sheet_Connected Mobility

Functionele gebieden

  • Mobility Solutions

Innovative Solutions

Oplossing op maat om aan uw behoeften te beantwoorden.

Ons New Business team help u graag verder in uw zoektocht naar een gepaste oplossing voor uw specifieke vraag met betrekking tot rubber, stamperij, coating, assemblage, contacteer ons via New.Business@be.bosch.com

Meer informatie over de locatie

Tienen

Robert Bosch Produktie NV (Tienen), ook Bosch Manufacturing and Services Belgium genoemd, behoort tot Bosch Groep en is wereldleider in het ontwikkelen en produceren van wisbladen en wisarmen. Deze vestiging werd in 1974 opgericht en telt ongeveer 900 medewerkers. Het vormt binnen Bosch een centraal kennis- en ontwikkelingscentrum voor processen en producten:

  • Productontwikkeling wisbladen voor originele uitrusting en aftermarkt
  • Rubber: compounding, coating, spuitgieten en extrusie
  • Stampen: Metaal stampen met hoge geometrische nauwkeurigheid en oppervlakte kwaliteit
  • Laktechnologie met oppervlaktebehandeling, dompelbad en spuitlak
  • Assemblagetechnieken voor verschillende types wisbladen

Tienen ondersteunt als “Lead Plant” productievestigingen in Azië, Oost-Europa en Zuid-Amerika.

De drang om steeds beter te doen en steeds te vernieuwen, vormt de kracht van deze vestiging. Inderdaad: de drie belangrijke pijlers binnen de Bosch Groep zijn klantenfocus, verandering vormgeven, Streven naar uitmuntendheid. We gaan niet over één nacht ijs: grondigheid en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden voor ons.

Onze missie:
Uw glashelder zicht, onze uitdaging.

Ondersteund bij al onze medewerkers.

Thomas Barrho, Plant Manager
Karin Stock, Commercial Responsible

Onze voordelen gelden ook in andere applicaties

De jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van wisbladen en wisarmen biedt ook belangrijke voordelen in andere applicaties zoals de bouwsector, huishoudapplicaties, industriële toepassingen, etc. We kunnen onze klanten ondersteunen op verschillende gebieden, gaande van R&D, productontwikkeling tot productie en industrialisatie van een kwalitatief afgewerkt product. Ons New Business team help u graag verder in uw zoektocht naar een gepaste oplossing voor uw specifieke vraag, contacteer vrijblijvend Wim Elsen of Rob Verding.

Onze oplossingen

Totaal oplossingen op gebied van rubber, metaal bewerking, coating en assemblage

Een eenvoudige manier om tegemoet te komen aan uw nieuwsgierigheid

New Business team

Contact met ons opnemen
Telefoon
E-mail

Factory of the Future Award

Robert Bosch Produktie N.V. uit Tienen is bekroond tot Factory of the Future 2019. Agoria – een Belgische vereniging voor de technologische industrie – en Sirris – het collectief centrum van de technologische industrie – reiken deze award jaarlijks uit aan een in België gevestigd maakbedrijf dat dankzij strategische transformaties knappe doorbraakresultaten realiseert. Tienen produceert ruitenwissers en wisarmen voor zowel de originele uitrusting op het voertuig als voor de vervangingsmarkt. Daarnaast is Tienen ook leider in de ontwikkeling van rubber en ruitenwissers. Bosch Tienen investeerde de voorbije vier jaar 24 miljoen euro in de transformatie naar een moderne fabriek waar nieuwe productielijnen en innovatieve IT- toepassingen, zoals productiemonitoring via dashboards, medewerkers bij hun dagelijkse taken ondersteunen. Naast ruitenwissers wil Robert Bosch Produktie N.V. ook producten en diensten ontwikkelen en aanbieden voor andere markten.

Bosch in Tienen