Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Contact met ons opnemen

New Business team

E-mail

De locatie in één oogopslag

Locations - Divisions

Divisies

  • Electrical Drives

Locations - Functional areas

Functionele gebieden

  • Mobility Solutions

Innovative Solutions

Oplossing op maat om aan uw behoeften te beantwoorden.

Ons New Business team helpt u graag verder in uw zoektocht naar een gepaste oplossing voor uw specifieke vraag met betrekking tot rubber, stamperij, coating, assemblage en engineering. Contacteer ons via New.Business@be.bosch.com

Meer informatie over de locatie

Extern zicht op de Bosch in Tienen hoofdingang

Robert Bosch Produktie NV (Tienen), ook Bosch Manufacturing and Services Belgium genoemd, behoort tot Bosch Groep en is wereldleider in het ontwikkelen en produceren van wisbladen en wisarmen. Deze vestiging werd in 1974 opgericht en telt ongeveer 900 medewerkers. Het vormt binnen Bosch een centraal kennis- en ontwikkelingscentrum voor processen en producten:

  • Productontwikkeling wisbladen voor originele uitrusting en aftermarkt
  • Rubber: compounding, coating, spuitgieten en extrusie
  • Stampen: Metaal stampen met hoge geometrische nauwkeurigheid en oppervlakte kwaliteit
  • Laktechnologie met oppervlaktebehandeling, dompelbad en spuitlak
  • Assemblagetechnieken voor verschillende types wisbladen

Tienen ondersteunt als “Lead Plant” productievestigingen in Azië, Oost-Europa en Zuid-Amerika.

De drang om steeds beter te doen en steeds te vernieuwen, vormt de kracht van deze vestiging. Inderdaad: de drie belangrijke pijlers binnen de Bosch Groep zijn klantenfocus, verandering vormgeven, Streven naar uitmuntendheid. We gaan niet over één nacht ijs: grondigheid en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden voor ons.

Onze missie:
Uw glashelder zicht, onze uitdaging.

Ondersteund bij al onze medewerkers.

Thomas Barrho, Plant Manager
Karin Stock, Commercial Responsible

We ondersteunen onze klanten op verschillende gebieden

De jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van wisbladen en wisarmen biedt ook belangrijke voordelen in andere applicaties zoals de bouwsector, huishoudapplicaties, industriële toepassingen, etc. Ons New Business team helpt u graag verder in uw zoektocht naar een gepaste oplossing voor uw specifieke vraag met betrekking tot rubber, stamperij, coating, assemblage en engineering.

Bosch coating brochure

Download de brochure

We kunnen onze klanten ondersteunen op verschillende gebieden, gaande van het aanleveren van een component op gebied van rubber, gestampte delen of lakken, over R&D en productontwikkeling tot productie, assemblage en industrialisatie van een kwalitatief volledig afgewerkt product.

Totaal oplossingen

Op gebied van rubber, metaal bewerking, coating en assemblage

Factory of the Future Award

Bosch in Tienen is bekroond tot Factory of the Future 2019. Agoria en Sirris reiken deze award jaarlijks uit aan een in België gevestigd maakbedrijf dat dankzij strategische transformaties knappe doorbraakresultaten realiseert.

Een eenvoudige manier om tegemoet te komen aan uw nieuwsgierigheid

Bosch in Tienen

Deel dit op: