Ga naar de hoofdinhoud
Bosch in België

Tienen

Wie we zijn?

Extern zicht op de Bosch in Tienen hoofdingang

Robert Bosch Produktie NV (Tienen), ook Bosch Manufacturing and Services Belgium genoemd, behoort tot Bosch Groep en is wereldleider in het ontwikkelen en produceren van wisbladen en wisarmen. Deze vestiging werd in 1974 opgericht, het vormt binnen Bosch een centraal kennis- en ontwikkelingscentrum voor processen en producten:

  • Productontwikkeling wisbladen voor originele uitrusting en aftermarkt
  • Rubber: compounding, coating, spuitgieten en extrusie
  • Assemblagetechnieken voor verschillende types wisbladen

Tienen ondersteunt als “Lead Plant” productievestigingen in Azië, Oost-Europa en Zuid-Amerika.

De drang naar verbetering en voortdurende innovatie is de drijvende kracht van onze site. Dit komt tot uiting in de drie belangrijkste pijlers van de Bosch Groep: focussen op klanten, vormgeven aan verandering en streven naar uitmuntendheid. We nemen geen risico's: degelijkheid en betrouwbaarheid zijn essentieel voor onze kernactiviteiten.

Bosch Manufacturing and Services Belgium is begonnen met een diversificatie-initiatief voor het gebruik van hun competenties in andere markten en toepassingen. Dit heeft geresulteerd in eerste succesvolle projecten in andere markten zoals de schoonmaakindustrie, de bouw en staat open om dit uit te breiden met nieuwe partnerschappen.

Factory of the Future Award

Bosch in Tienen is bekroond tot Factory of the Future 2019. Agoria en Sirris reiken deze award jaarlijks uit aan een in België gevestigd maakbedrijf dat dankzij strategische transformaties knappe doorbraakresultaten realiseert.

Bosch in Tienen

New Business team

Een eenvoudige manier om tegemoet te komen aan uw nieuwsgierigheid

Deel dit op: