Ga naar de hoofdinhoud

Tienen

New Business team

De locatie in één oogopslag

Icon chart line

Divisies

  • Electrical Drives

Icon gears

Functionele gebieden

  • Mobility Solutions

Icon chess jumper

Oplossing op maat om aan uw behoeften te beantwoorden.

Ons New Business team helpt u graag verder in uw zoektocht naar een gepaste oplossing voor uw specifieke vraag met betrekking tot rubber, stamperij, coating, assemblage en engineering. Contacteer ons via New.Business@be.bosch.com

Meer informatie over de locatie

Extern zicht op de Bosch in Tienen hoofdingang

Robert Bosch Produktie NV (Tienen), ook Bosch Manufacturing and Services Belgium genoemd, behoort tot Bosch Groep en is wereldleider in het ontwikkelen en produceren van wisbladen en wisarmen. Deze vestiging werd in 1974 opgericht en telt ongeveer 900 medewerkers. Het vormt binnen Bosch een centraal kennis- en ontwikkelingscentrum voor processen en producten:

  • Productontwikkeling wisbladen voor originele uitrusting en aftermarkt
  • Rubber: compounding, coating, spuitgieten en extrusie
  • Stampen: Metaal stampen met hoge geometrische nauwkeurigheid en oppervlakte kwaliteit
  • Laktechnologie met oppervlaktebehandeling, dompelbad en spuitlak
  • Assemblagetechnieken voor verschillende types wisbladen

Tienen ondersteunt als “Lead Plant” productievestigingen in Azië, Oost-Europa en Zuid-Amerika.

De drang om steeds beter te doen en steeds te vernieuwen, vormt de kracht van deze vestiging. Inderdaad: de drie belangrijke pijlers binnen de Bosch Groep zijn klantenfocus, verandering vormgeven, Streven naar uitmuntendheid. We gaan niet over één nacht ijs: grondigheid en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden voor ons.

Onze missie:
Uw glashelder zicht, onze uitdaging.

Ondersteund bij al onze medewerkers.

Thomas Barrho, Plant Manager
Karin Stock, Commercial Responsible

Download

Onze brochure en white paper

Coverfoto van de brochure

ONDERSTEUNING OP DIVERSE GEBIEDEN

We kunnen onze klanten ondersteunen op verschillende gebieden, gaande van het aanleveren van een component op gebied van rubber, gestampte delen of lakken, over R&D en productontwikkeling tot productie, assemblage en industrialisatie van een kwalitatief volledig afgewerkt product. Ons New Business team helpt u graag verder in uw zoektocht naar een gepaste oplossing voor uw specifieke vraag met betrekking tot rubber, stamperij, coating, assemblage en engineering.

White paper eerste pagina

HOE RUBBERPRODUCTEN ONTWIKKELEN?

Deze white paper beschrijft hoe elke rubbersamenstelling uniek wordt gedefinieerd door zowel de ingrediënten als het mengproces. Er wordt een overzicht gegeven van verschillende technieken om rubbermaterialen en uiteindelijke rubberhoudende producten, zoals wisbladen, te analyseren. Voor de volledigheid wordt uitgelegd hoe rubberproducten en -processen geoptimaliseerd kunnen worden door middel van Design of Experiments (DOE) methodologie en eindige elementensimulaties.

Totaal oplossingen

Op gebied van rubber, metaal bewerking, coating en assemblage

Partnership

Ondersteuning voor start-ups en scale-ups.

Partnership

Als ervaren industrialisatiepartner bieden wij bedrijven de mogelijkheid om in een partnership te profiteren van onze expertise of zich zelfs op onze site in Tienen te vestigen. Het doel van dit initiatief is om start-ups en scale-ups te ondersteunen van prototyping tot serieproductie.

Factory of the Future Award

Bosch in Tienen is bekroond tot Factory of the Future 2019. Agoria en Sirris reiken deze award jaarlijks uit aan een in België gevestigd maakbedrijf dat dankzij strategische transformaties knappe doorbraakresultaten realiseert.

Een eenvoudige manier om tegemoet te komen aan uw nieuwsgierigheid

Bosch in Tienen

Deel dit op: